Skip to main content

Våre Naprapater

Vi er to glade gutter som har høy yrkesstolthet. Vi blir aldri ferdig utdannet. «Vi behandler våre kunder slik vi selv vil bli behandlet». Blir du ikke bedre etter 3 behandlinger har ikke vi gjort jobben vår.

Oppdateringer på kurs og videreutvikling er viktig for oss. Vi har begge gjennomført Norges Naprapatforbunds kurs i bekken/korsrygg og skulder/nakke. I tillegg har vi gått diverse kurs, vært med på workshops og deltatt på ulike konferanser gjennom flere år. Det kommer vi til å fortsette med da vi har lært at man aldri blir ferdig utlært om kroppen.

Roy Kjetil Mittet

Naprapat
Telefon: 900 55 556

Roy Kjetil Mittet har utdannelse fra Axelssons Body Work School, naprapathøyskolen i Stockholm. Han har også videreutdanning i idrettsskader med blant annet Hamstringskurs og skulderdiagnostikk. Han har egeninteresse i løping og langrenn og stor interesse for løping og løpeskader. 

Mange har problemer med ankler og føtter som kan gi videre problemer i korsrygg, bekken og knær og idrettsskader. Roy har 8 års erfaring som naprapat og jobber veldig manuelt med ulike massasjeteknikker og leddbehandling. Han er flink til å vise/lære pasienter selvbehandling for de problemene de søker hjelp med, for og øke forståelsen for de plager pasienter har. Trening er også viktig for å unngå at smerteproblemene kommer tilbake.

Roy har sittet i styret til NNF i 3 år.

Johan Sillrén

Naprapat

Telefon: 401 30 100

Johan har jobbet som naprapat siden 2011 og stortrives med å hjelpe mennesker bli kvitt sine smerter. Han jobber gjerne med de som har nakkesmerter, hodepine og svimmelhet. I likhet med Roy så bruker Johan først og fremst manuelle teknikker i starten, men jo bedre pasienten blir jo mer må man jobbe hjemme med ulike øvelser. 

Johan har også hatt faste oppdrag for både det svenske og norske Naprapatforbundet i flere år. I tillegg har han forsket ved siden av det kliniske arbeidet.