Skip to main content

Naprapat søkes til fagfellesskap i flotte lokaler midt i Oslo

Arbeidsgiver: Selvstendig næringsdrivende v/ Norges Naprapatene
Stillingstittel: Naprapat

Ønsker du flere faste kunder og noen å dele kunnskap, erfaringer og en kopp kaffe med? Da er det kanskje akkurat deg vi søker etter!

En kort spasertur fra Egertorget i Oslo, i Øvre Slottsgate 6, ligger Norges Naprapatenes lyse og moderne lokaler. Bygården er fra 1877 og ble i sin tid brukt som bokbinderi for bokforlaget Cappelen Damm, derav tilnavnet Dammgården.

Her er vi lett tilgjengelige for kundene og driften er derfor i rivende utvikling.

Fasilitetene:

Klinikken innehar tre behandlingsrom, ett toalett og et hyggelig venteværelse med Nespresso-maskin til oss og kundene, samt et kjøleskap for oppbevaring av lunsj og drikke.

Norges Naprapatene tilbyr kunder bruk av medisinsk ultralyd og har laget et dedikert avlukke med en stasjonær medisinsk ultralydmaskin. Vi tilbyr også portable maskiner for utleie. 

Litt om oss:

Vi er to erfarne naprapater som har jobbet sammen siden 2010. Tilsammen har vi 23 års erfaring. I 2018 endret vi navn til Norges Naprapatene og stiftet et AS.

Har vi litt ekstra tid spiser vi gjerne lunsj sammen, og skulle vi stå fast i arbeidet med spesielle caser, spør vi hverandre for en second opinion. Å kunne bistå hverandre på denne måten, oppleves spesielt verdifullt for egen utvikling.

Vårt motto er å behandle alle våre pasienter slik vi selv ønsker å bli behandlet. «Profesjonelt og effektivt, med en god dose personlighet.»

Vi har tre bedriftskontrakter i nærmiljøet og flere på gang. Markedsføring via sosiale medier og Google står for dør, men har ikke vært prioritert da vi allerede har fulle lister. Vi lever av anbefalinger via våre pasienter.

I Norges Naprapatene jobber vi for å fylle hverandres lister. Om dagen opplever vi stor pågang og signerte nylig en stor bedrifts-avtale. For å ta unna økt arbeidsmengde vil du ha en betydelig rolle her. Det er derfor ønskelig at du kan flytte inn så snart som mulig.

Som del av Norgesnaprapatene får du:

  • Høyt trykk på kunder og flere faste avtaler
  • Gode vilkår og stabilitet
  • Flotte lokaler
  • Et sterkt fagfellesskap
  • Hyggelige kolleger

I utgangspunktet ønsker vi å inngå samarbeid med andre selvstendig næringsdrivende. Vi er likevel åpne for å diskutere muligheten for en eventuell ansettelse på et senere tidspunkt, dersom det er ønskelig.

Kom innom for en hyggelig prat over en kopp nytraktet kaffe!